blízko pri človeku

Keď sa radosť ľudí v núdzi násobí

Kategorie: Slovensko and Sociálne Dátum: 13/12/2017

Slovenská katolícka charita (SKCH) je najväčší neverejný poskytovateľ sociálnych služieb na Slovensku. Jej takmer 1600 pracovníkov dáva každý deň konkrétnu podobu pomoci ľuďom v núdzi. Svojím láskavým a obetavým prístupom sa starajú o vyše 23 000 ľudí v núdzi v 288 charitných zariadeniach. „Súčasná doba prináša mnohé ťažkosti, s ktorými sa nie každý vie popasovať, a tak sa mnohí ľudia dostávajú na okraj spoločnosti. Často sa ocitnú opustení a vo vianočnom čase asi najviac pociťujú samotu. Naši pracovníci sa im svojím láskavým prístupom snažia vytvoriť v charitných zariadeniach atmosféru spoločenstva a veľmi ma potešilo, že sa k nám chcú tento rok pripojiť aj zamestnanci dm drogerie markt a znásobiť tak radosť.“ hovorí Erich Hulman, Generálny sekretár SKCH.

V rámci celoeurópskej vianočnej iniciatívy dm {spoločne} sa tento rok rozhodli zamestnanci dm drogerie markt, s.r.o. vybrať si spomedzi charitných zariadení klientov, ktorých na Vianoce obdarujú. „Cieľom tejto iniciatívy je pripraviť balíčky – po našom dm boxy s výrobkami vlastnej značky dm, vreckom, na ktoré vyšijeme alebo nakreslíme vlastný motív a pohľadnicu s osobným želaním.“ hovorí Natália Franková,Skupinová vedúca marketingu dm drogerie markt, s.r.o.

PODPORTE TERAZ >>

NEWSLETTER >>

Diecézne charity

Kde ste sa dozvedeli o Pôstnej krabičke pre Afriku?

FacebookMladaCharita

Partneri