Aj v tomto roku pripravila Slovenská katolícka charita (SKCH) zbierku školských pomôcok. Jedná sa o šiesty ročník akcie, ktorá pomáha znevýhodneným školákom na Slovensku pripraviť sa na nový školský rok. Vďaka darovaným pomôckam tak môžu aj deti zo sociálne slabších rodín, krízových centier, či detských domovov prísť do školy pripravené a získať šancu na lepšiu budúcnosť.

Počas minulých ročníkov sme sa stretli s veľkou štedrosťou ľudí a celých organizácií, či firiem. Veríme, že aj tento rok spolu pomôžeme nezanedbať prípravu a vzdelanie tých najzraniteľnejších z nás.

Prinesením vecí podporíte slovenské rodiny. Môžete tak urobiť počas trvania zbierky od 1.júna do 15.augusta 2015.

Čo je možné darovať?

Darovať je možné nové i použité, no stále funkčné, perá, zošity, pravítka, fixky, peračníky, tašky a všetko, čo deti v škole môžu využiť. Vyzbierané veci budú rozdelené do rodín zo sociálne slabších pomerov a deťom z charitných detských domovov.

Kde môžete veci priniesť?

Veci môžete priniesť na zberné miesta,
ich zoznam sa nachádza nižšie

Zoznam centier

Koordinátor zbierky