AKO POMÔCŤ

Centrum Nepoškvrneného srdca Panny Márie v Ugande, ktoré pomáha deťom s HIV a Kultúrne centrum sv. Vincenta Pallotti pre deti v Rwande, môžete podporiť nasledovným spôsobom.

Akým spôsobom môžete prispieť

1. Pošlite váš pôstny dar formou poštovej poukážky na účet Slovenskej katolíckej charity alebo priamo bankovým prevodom na účet v OTP Banke
    IBAN: SK74 5200 0000 0000 1635 2051 v.s. 221

2. Prispejte online prostredníctvom našej stránky.

3. Pôstnu zbierku pre Afriku môžete podporiť aj zaslaním darcovskej sms v tvare
    DMS medzera AFRIKA na číslo 877. Cena DMS je 2€ v sieti operátorov O2, Orange a Telekom. SKCH z nej dostane 96%.

Čo váš dar znemená?

Vašich 50 centov za sladkosť, ktorú si v pôste nekúpite, postačí na poplatok za pitnú vodu pre deti v našom rwandskom centre na týždeň.
Vaše 1 euro denne za kávu vo vašej obľúbenej kaviarni, zabezpečí nutričnú kašu pre 40 detí v našom rwandskom centre na jeden deň.
Vaše 2 eurá denne počas pôstu nám pomôžu postaviť väčšie centrum v Rwande a prijať dvojnásobný počet detí.

2% z dane pre SKCH

Činnosť SKCH môžete podporiť aj darovaním 2% z dane.
Viac informácií na www.charita.sk/2percenta. Ďakujeme!

Adopcia na diaľku® pomáha aj v Ugande

Projekt Adopcia na diaľku®, ktorý v sebe spája jednoduchosť a konkrétnu pomoc, už viac ako 20 rokov podáva pomocnú ruku deťom v núdzi. Človek, ktorý sa rozhodne zapojiť do projektu, sa stáva adoptívnym rodičom, môže sledovať rast “svojho” dieťaťa a tešiť sa spolu s ním z jeho úspechov. V prípade, ak by ste sa rozhodli podporiť konkrétne dieťa napríklad v Ugande, neváhajte nás kontaktovať. Vďaka vášmu pravidelnému mesačnému daru vo výške 20 eur, bude môcť vaše adoptívne dieťa chodiť do školy, dostane školskú uniformu, pomôcky, učebnice, jedlo, šaty a lieky. Pomôžete mu zažiť (ne)obyčajné detstvo.

Viac informácií o projekte, ako aj o možnosti zapojiť sa, nájdete na adrese
www.adopcianadialku.sk.

DMS Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje
Fórum donorov.