Chcem si adoptovať dieťa

Predtým ako začnete vypĺňať prihlášku, prečítajte si, prosím, informácie: O projekte, Ako sa stať darcomPraktické otázky a Ochrana osobných údajov.

Vyplnením a odoslaním prihlášky sa zapájate do projektu Adopcia na diaľku®. Na základe prihlášky vás budeme v najbližších dňoch kontaktovať a následne vám bude pridelené dieťa, ktoré budete podporovať. Kontaktné údaje z prihlášky budú slúžiť výhradne na zaradenie do projektu a následnú komunikáciu medzi vami a SKCH.

Výška podpory pre dieťa z Indie je 15 € mesačne, pre deti z Ugandy, Ukrajiny, Kuby, Vietnamu, Hondurasu je to 20 €. Od 1.5.2024 sa mesačný príspevok pre deti mení na 19 € pre Indiu a 25 € pre ostatné krajiny. Viac o dôvodoch sa dozviete TU.

Prihlášky nájdete tu:

Vážení darcovia, prihláška na pomoc deťom z Kuby je momentálne pozastavená. Náš partner páter Lukáš Mizerák zo Spoločnosti Božieho Slova (verbisti), v tomto období rieši extrémne náročné situácie pri pomoci chudobným rodinám na Kube. Preto momentálne nie je v jeho silách po administratívnej stránke zaraďovať do projektu nové deti. Budeme vám veľmi vďační, ak sa rozhodnete pátra Lukáša Mizeráka podporiť modlitbou alebo akýmkoľvek darom, prípadne ak sa rozhodnete podporovať chudobné dieťa z inej krajiny. Ďakujeme vám za vašu pomoc, trpezlivosť a priazeň.

Prihlášky pre jednotlivé krajiny si môžete vyžiadať aj priamo na adrese:

Kubaadopcianadialku.kuba@charita.sk
Indiaadopcianadialku.india@charita.sk
Ukrajinaadopcianadialku.ukrajina@charita.sk
Ugandaadopcianadialku.uganda@charita.sk
Hondurasadopcianadialku.honduras@charita.sk
Vietnamadopcianadialku.vietnam@charita.sk
Tanzániaadopcianadialku.tanzania@charita.sk

Na e-mail s vašou prihláškou vám odpovieme do piatich dní. V prípade, že by ste odpoveď do piatich dní nedostali, kontaktujte nás, prosím, telefonicky alebo e-mailom.