Podporte činnosť
charity v čase
koronavírusu
foto: Ashkan Forouzani

Pomôžme spoločne opatrovateľom v zariadeniach pre seniorov v boji proti koronavírusu

Choroba COVID-19 najviac ohrozuje seniorov. Poskytovanie správnej starostlivosti má zásadný vplyv na ochranu ich životov. Opatrovatelia v zariadeniach pre seniorov, často bez potrebných ochranných pomôcok, riskujú svoje zdravie, aby to zabezpečili.

Nestlé sa v minulých týždňoch zapojilo do podpory všetkých zložiek nasadených v prvej línii boja proti pandémii koronavírusu.

Teraz sa Nestlé spája so Slovenskou katolíckou charitou, aby sme spoločne pomohli domovom sociálnych a opatrovateľských služieb, ktoré v tejto neľahkej dobe zabezpečujú potrebnú starostlivosť o seniorov. Slovenská katolícka charita je rešpektovanou organizáciou a tiež prevádzkovateľom takýchto zariadení.

Slovenská katolícka charita

Slovenská katolícka charita pomáha viac ako 90 rokov prostredníctvom siete diecéznych a arcidiecéznych charít ročne približne 23-tisíc ľuďom v núdzi na celom Slovensku.

Viac informácií o Slovenskej katolíckej charite

Váš dar

Dobrovoľný dar zamestnancov Nestlé bude použitý na nákup ochranných prostriedkov, dezinfekcie, ale tiež potravín bohatých na vitamíny a živiny, aby sme pomohli ochrániť zdravie opatrovateľov a životy seniorov.

Každý individuálny dar zamestnanca Nestlé bude rovnakou sumou navýšený spoločnosťou Nestlé.

Pri vypĺňaní darovacieho formulára, prosím, uveďte svoju Nestlé e-mailovú adresu (meno.priezvisko@sk.nestle.com), ktorá bude slúžiť na identifikáciu individuálnych darov zamestnancov za účelom navýšenia zo strany Nestlé. Navýšenú sumu prevedie Nestlé raz za mesiac na účet Slovenskej katolíckej charity.

Prispieť môžu aj ľudia, ktorí nie sú zamestnanci Nestlé, ich dar ale nebude navýšený.

CHCEM DAROVAŤ

Ďakujeme za vašu štedrosť a ochotu. Veľmi si to vážime.

#SpolocneToDokazeme #SmeTim