Administratívny pracovník/čka na ekonomickom oddelení

pridal: charita | dátum: 13. júna 2018 | kategória:

Slovenská katolícka charita hľadá kolegu na pozíciu:
Administratívny pracovník/administratívna pracovníčka na ekonomickom oddelení

Náplň práce:

Evidencia, kontrola, úhrada došlých faktúr
Vedenie pokladne
Tlač a zakladanie bankových výpisov
Vedenie operatívnej evidencie
Príprava podkladov pre projekty

Očakávame:

Stredoškolské vzdelanie s maturitou (ekonomické zameranie výhodou)

Druh pracovného pomeru:

Pracovný pomer na skrátený úväzok 0,5

Základná zložka mzdy (brutto):

450 €

Ponúkame:

Príležitosť pracovať na projektoch, ktoré pomáhajú ľuďom v núdzi bez ohľadu na vierovyznanie, rasu či politické zmýšľanie
Flexibilnú pracovnú dobu
Možnosť práce z domu (2x za mesiac)
Týždeň dovolenky navyše

Stručná charakteristika organizácie:

Slovenská katolícka charita (SKCH) je cirkevná organizácia, ktorá združuje 10 arcidiecéznych a diecéznych charít. Prostredníctvom svojich zariadení pomáha na Slovensku viac ako 23-tisíc ľuďom v núdzi. Realizuje tiež viaceré zahraničné projekty zamerané ma humanitárnu pomoc a rozvojovú spoluprácu, podáva pomocnú ruku obetiam obchodovania s ľuďmi a viac ako 20 rokov podporuje vzdelávanie detí v 7 krajinách sveta prostredníctvom projektu Adopcia na diaľku®. SKCH je členom Caritas Europa a tiež medzinárodnej siete Caritas Internationalis.

Informácie o výberovom konaní:

Ak Vás táto pracovná ponuka zaujala, zašlite nám štruktúrovaný životopis, motivačný list a súhlas so spracúvaním osobných údajov v súlade  so zákonom 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov na adresu janacova(zavinac)charita.sk do 15. júla 2018. Kontaktovať budeme len vybraných kandidátov.

Kontaktné údaje:

Slovenská katolícka charita, Kapitulská 18, 814 15 Bratislava, tel.: +421 2 5443 1506, web: www.charita.sk