Koordinátor/koordinátorka advokačných aktivít projektu MIND

pridal: charita | dátum: 2. októbra 2019 | kategória:

Miesto práce: Bratislava
Termín nástupu: ihneď
Druh pracovného pomeru: čiastočný úväzok – 20 hod./týž.
Mzda: 500,- € brutto (0,5 úväzok)

Popis projektu:
MIND je projekt 11 európskych charít, ktorý ponúka spoluprácu s medzinárodným tímom, možnosť ovplyvňovať verejnú mienku v oblasti migrácie a rozvojovej spolupráce, príležitosť nadobudnúť ďalšie vzdelanie v danej oblasti.

Rámcová náplň práce:

• organizovanie stretnutí a podujatí ako sú konferencie a okrúhle stoly pre špecifické cieľové skupiny (novinári, politici, NGOs, politici…) po logistickej a aj obsahovej stránke v súlade s projektovým dokumentom projektu MIND
  • tvorba odborných článkov a správ na tému migrácie a rozvojovej spolupráce
  • rozvíjanie spolupráce s mimovládnymi organizáciami, komunitami cudzincov, politikmi či podnikateľmi s cieľom prispieť k skvalitneniu života migrantov na Slovensku a  k tvorbe tolerantnejšej spoločnosti
  • komunikácia s médiami
  • aktívna komunikácia so všetkými partnermi v rámci projektu MIND

Požiadavky na zamestnanca:

• vzdelanie VŠ II. stupeň
  • vynikajúce teoretické znalosti v oblasti migrácie, prípadne rozvojovej spolupráce, výhodou je pracovná skúsenosť v danej oblasti
  • aktívna znalosť anglického jazyka (minimálne B2)
  • ovládanie práce s PC (Word, Excel, PowerPoint)
  • flexibilita, kreativita, výborné komunikačné a organizačné zručnosti

Ponúkané benefity:

• 5 dní dovolenky navyše
  • pružný pracovný čas
  • možnosť práce z domu (4 x do mesiaca)
  • príjemné pracovné prostredie v centre mesta
  • otvorená a neformálna pracovná atmosféru
  • možnosť vzdelávania a sebarealizácie

Stručná charakteristika organizácie:
Slovenská katolícka charita je cirkevná organizácia, ktorá združuje 10 arcidiecéznych a diecéznych charít. Prostredníctvom svojich zariadení pomáha na Slovensku ľuďom v núdzi. Realizuje tiež viaceré zahraničné projekty zamerané ma humanitárnu pomoc a rozvojovú spoluprácu, podáva pomocnú ruku obetiam obchodovania s ľuďmi a viac ako 20 rokov podporuje vzdelávanie detí v siedmych krajinách sveta prostredníctvom projektu Adopcia na diaľku®.SKCH je členom Caritas Europa a tiež medzinárodnej siete Caritas Internationalis, ktorá združuje 165 národných charít po celom svete.

Informácie o výberovom konaní:
Ak Vás táto pracovná ponuka zaujala, zašlite nám štruktúrovaný životopis, motivačný list a súhlas so spracovaním osobných údajov v súlade so Zákonom 18/2018 Z. z. ochrane osobných údajov a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov na adresu danisova(zavinac)charita.sk do 16. októbra 2019
Kontaktovať budeme len vybraných kandidátov.

Kontaktné údaje:
Slovenská katolícka charita, Kapitulská 18, 814 15 Bratislava, tel.: +421 2 5443 1506, web: www.charita.sk