Manažér/manažérka projektu MIND

pridal: charita | dátum: 2. októbra 2019 | kategória:

Miesto práce: Bratislava
Termín nástupu: ihneď
Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Mzda: 1.200,- € brutto

Popis projektu:
MIND je projekt 11 európskych charít, ktorý ponúka spoluprácu s medzinárodným tímom, možnosť ovplyvňovať verejnú mienku v oblasti migrácie a rozvojovej spolupráce, príležitosť nadobudnúť ďalšie vzdelanie v danej oblasti.

Rámcová náplň práce:

• vedenie koordinátora kampaňových a advokačných aktivít projektu
  • organizovanie podujatí pre verejnosť ako sú verejné diskusiu, živé knižnice, workshopy pre študentov stredných škôl a súťaže
  • organizovanie odborných podujatí pre špecifické cieľové skupiny (novinári, politici, NGOs, stretnutia s politikmi …) po logistickej a aj obsahovej stránke v súlade s projektovým dokumentom projektu MIND
  • príprava správ (naratívnych a finančných) z realizácie projektu MIND v spolupráci s relevantnými oddeleniami Sekretariátu SKCH
  • komunikácia s médiami
  • tvorba článkov a príbehov na tému migrácie a rozvojovej spolupráce
  • spolupráca na príprave a realizácii kampane na sociálnych sieťach
  • aktívna komunikácia so všetkými partnermi v rámci projektu MIND

Požiadavky na zamestnanca:

• vzdelanie VŠ II. stupeň
  • teoretická alebo praktická skúsenosť v oblasti migrácie, prípadne rozvojovej spolupráce
  • aktívna znalosť anglického jazyka (minimálne B2)
  • ovládanie práce s PC (Word, Excel, PowerPoint)
  • flexibilita, kreativita, výborné komunikačné a organizačné zručnosti

Ponúkané benefity:

• 5 dní dovolenky navyše
  • pružný pracovný čas
  • možnosť práce z domu (4 x do mesiaca)
  • príjemné pracovné prostredie v centre mesta
  • otvorená a neformálna pracovná atmosféru
  • možnosť vzdelávania a sebarealizácie

Stručná charakteristika organizácie:
Slovenská katolícka charita je cirkevná organizácia, ktorá združuje 10 arcidiecéznych a diecéznych charít. Prostredníctvom svojich zariadení pomáha na Slovensku ľuďom v núdzi. Realizuje tiež viaceré zahraničné projekty zamerané ma humanitárnu pomoc a rozvojovú spoluprácu, podáva pomocnú ruku obetiam obchodovania s ľuďmi a viac ako 20 rokov podporuje vzdelávanie detí v siedmych krajinách sveta prostredníctvom projektu Adopcia na diaľku®. SKCH je členom Caritas Europa a tiež medzinárodnej siete Caritas Internationalis, ktorá združuje 165 národných charít po celom svete.

Informácie o výberovom konaní:
Ak Vás táto pracovná ponuka zaujala, zašlite nám štruktúrovaný životopis, motivačný list a súhlas so spracovaním osobných údajov v súlade so Zákonom 18/2018 Z. z. ochrane osobných údajov a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov na adresu danisova(zavinac)charita.sk do 16. októbra 2019
Kontaktovať budeme len vybraných kandidátov.

Kontaktné údaje:
Slovenská katolícka charita, Kapitulská 18, 814 15 Bratislava, tel.: +421 2 5443 1506, web: www.charita.sk