Manažér projektu MIND

pridal: charita | dátum: 20. júla 2018 | kategória:

Slovenská katolícka charita hľadá kolegu/kolegyňu na pozíciu:
Manažér projetu MIND

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
– organizovanie a koordinácia podujatí pre širokú a odbornú verejnosť,
– zbieranie a overovanie informácií a ich príprava ako podkladov pre mediálne výstupy
– komunikácia s lokálnymi a zahraničnými partnermi projektu

Zamestnanecké výhody, benefity
Dovolenka nad rámec zákona (+5 dní), pružný pracovný čas, nárok na výkon práce z domu (2x v mesiaci)

Požiadavky na zamestnanca
– vysokoškolské vzdelanie I. stupňa alebo II. stupňa
– znalosť anglického jazyka (minimálna úroveň B2)
– ovládanie nástrojov MS Office (Word, Excel, PowerPoint)
– ochota spolupracovať v tíme a zároveň preberať zodpovednosť za konkrétne úlohy
– organizačné schopnosti, kreativita, analytické myslenie
– skúsenosť z rozvojových projektov v zahraničí a/alebo práce s osobami s medzinárodnou ochranou výhodou

Miesto práce
Slovenská katolícka charita, Kapitulská 18, Bratislava

Druh pracovného pomeru
Riadny pracovný pomer – Plný úväzok

Termín nástupu
1.9.2018

Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny
900€

Informácie o projekte MIND (Migration, INterconnectedness, Development)
MIND je trojročný projekt, financovaný Európskou komisiou, zameraný na zvyšovanie informovanosti širokej verejnosti, o prepojenosti vzťahov medzi migráciou a trvalo udržateľným rozvojom. Celkovo na projekte spolupracuje  dvanásť charitatívnych organizácii z jedenástich krajín Európy. Projekt má za cieľ prispieť k zlepšeniu porozumenia a povzbudiť širokú verejnosť k aktívnejšej účasti na otázkach spojených s udržateľným rozvojom a rozvojovou spoluprácou. Viac informácii o projekte nájdete http://www.charita.sk/projekt-mind/

Stručná charakteristika organizácie:
Slovenská katolícka charita (SKCH) je cirkevná organizácia, ktorá združuje 10 arcidiecéznych a diecéznych charít. Prostredníctvom svojich zariadení pomáha na Slovensku viac ako 23-tisíc ľuďom v núdzi. Realizuje tiež viaceré zahraničné projekty zamerané ma humanitárnu pomoc a rozvojovú spoluprácu, podáva pomocnú ruku obetiam obchodovania s ľuďmi a viac ako 20 rokov podporuje vzdelávanie detí v 7 krajinách sveta prostredníctvom projektu Adopcia na diaľku®. SKCH je členom Caritas Europa a tiež medzinárodnej siete Caritas Internationalis.

Informácie o výberovom konaní:
Ak Vás táto pracovná ponuka zaujala, zašlite nám štruktúrovaný životopis, motivačný list a súhlas so spracúvaním osobných údajov v súlade  so zákonom 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov na adresu gloss(zavinac)charita.sk do 5. augusta 2018. Kontaktovať budeme len vybraných kandidátov.