Stránka nebola nájdená | Slovenská katolícka charita https://www.charita.sk/ Blízko pri človeku Wed, 27 Mar 2024 21:53:59 +0000 sk-SK hourly 1 Charita vyhlasuje zbierku na pomoc rodinám z Náhorného Karabachu https://www.charita.sk/charita-vyhlasuje-zbierku-na-pomoc-rodinam-z-nahorneho-karabachu/ https://www.charita.sk/charita-vyhlasuje-zbierku-na-pomoc-rodinam-z-nahorneho-karabachu/#respond Wed, 27 Mar 2024 21:48:07 +0000 https://www.charita.sk/?p=17799 Charita vyhlasuje zbierku na pomoc rodinám z Náhorného Karabachu
Slovenská katolícka charita

V septembri 2023 ušlo do Arménska vyše 100 000 utečencov a utečenkýň z Náhorného Karabachu. Slovenská […]

Príspevok Charita vyhlasuje zbierku na pomoc rodinám z Náhorného Karabachu je zobrazený ako prvý na Slovenská katolícka charita.

]]>
https://www.charita.sk/charita-vyhlasuje-zbierku-na-pomoc-rodinam-z-nahorneho-karabachu/feed/ 0
Adopcia na diaľku® začala nedávno pomáhať už aj deťom v Tanzánii https://www.charita.sk/adopcia-na-dialku-zacala-nedavno-pomahat-uz-aj-detom-v-tanzanii/ https://www.charita.sk/adopcia-na-dialku-zacala-nedavno-pomahat-uz-aj-detom-v-tanzanii/#respond Tue, 26 Mar 2024 14:18:50 +0000 https://www.charita.sk/?p=17790 Adopcia na diaľku® začala nedávno pomáhať už aj deťom v Tanzánii
Slovenská katolícka charita

V tejto krajine spolunažívajú v mieri ľudia rôznych vierovyznaní, problémom je však chudoba, nedostatok […]

Príspevok Adopcia na diaľku® začala nedávno pomáhať už aj deťom v Tanzánii je zobrazený ako prvý na Slovenská katolícka charita.

]]>
https://www.charita.sk/adopcia-na-dialku-zacala-nedavno-pomahat-uz-aj-detom-v-tanzanii/feed/ 0
S africkými deťmi sme sa rozprávali po východniarsky https://www.charita.sk/s-africkymi-detmi-sme-sa-rozpravali-po-vychodniarsky/ https://www.charita.sk/s-africkymi-detmi-sme-sa-rozpravali-po-vychodniarsky/#respond Thu, 21 Mar 2024 09:00:00 +0000 https://www.charita.sk/?p=17784 S africkými deťmi sme sa rozprávali po východniarsky
Slovenská katolícka charita

Dvojčatá Mária a Karolína Rudolfové strávili pol roka vo Rwande, v Kultúrnom centre sv. […]

Príspevok S africkými deťmi sme sa rozprávali po východniarsky je zobrazený ako prvý na Slovenská katolícka charita.

]]>
https://www.charita.sk/s-africkymi-detmi-sme-sa-rozpravali-po-vychodniarsky/feed/ 0
Krištáľové krídlo získala vďaka obetavej práci s deťmi Alexandra Hovancová zo spišskej charity https://www.charita.sk/kristalove-kridlo-ziskala-vdaka-obetavej-praci-s-detmi-alexandra-hovancova-zo-spisskej-charity/ https://www.charita.sk/kristalove-kridlo-ziskala-vdaka-obetavej-praci-s-detmi-alexandra-hovancova-zo-spisskej-charity/#respond Mon, 18 Mar 2024 10:12:37 +0000 https://www.charita.sk/?p=17760 Krištáľové krídlo získala vďaka obetavej práci s deťmi Alexandra Hovancová zo spišskej charity
Slovenská katolícka charita

Alexandra Hovancová vedie už niekoľko rokov charitné zariadenie, v ktorom sa starajú […]

Príspevok Krištáľové krídlo získala vďaka obetavej práci s deťmi Alexandra Hovancová zo spišskej charity je zobrazený ako prvý na Slovenská katolícka charita.

]]>
https://www.charita.sk/kristalove-kridlo-ziskala-vdaka-obetavej-praci-s-detmi-alexandra-hovancova-zo-spisskej-charity/feed/ 0
Ženám z charitného zariadenia v Rabči spríjemnila ich sviatok spoločnosť Nestlé https://www.charita.sk/zenam-z-charitneho-zariadenia-v-rabci-sprijemnila-ich-sviatok-spolocnost-nestle/ https://www.charita.sk/zenam-z-charitneho-zariadenia-v-rabci-sprijemnila-ich-sviatok-spolocnost-nestle/#respond Thu, 14 Mar 2024 15:10:30 +0000 https://www.charita.sk/?p=17756 Ženám z charitného zariadenia v Rabči spríjemnila ich sviatok spoločnosť Nestlé

Aj tento rok sa spoločnosť Nestlé rozhodla na Medzinárodný deň žien potešiť […]

Príspevok Ženám z charitného zariadenia v Rabči spríjemnila ich sviatok spoločnosť Nestlé je zobrazený ako prvý na Slovenská katolícka charita.

]]>
https://www.charita.sk/zenam-z-charitneho-zariadenia-v-rabci-sprijemnila-ich-sviatok-spolocnost-nestle/feed/ 0
Vozí pomoc na Ukrajinu: Okrem potravín si tamojší ľudia vážia aj čas, ktorý im venujeme https://www.charita.sk/vozi-pomoc-na-ukrajinu-okrem-potravin-si-tamojsi-ludia-vazia-aj-cas-ktory-im-venujeme/ https://www.charita.sk/vozi-pomoc-na-ukrajinu-okrem-potravin-si-tamojsi-ludia-vazia-aj-cas-ktory-im-venujeme/#respond Tue, 12 Mar 2024 09:00:00 +0000 https://www.charita.sk/?p=17742 Vozí pomoc na Ukrajinu: Okrem potravín si tamojší ľudia vážia aj čas, ktorý im venujeme
Slovenská katolícka charita

Vojna u našich východných susedov vypukla v čase, keď MAREK JANIGA študoval v Amerike. Napriek […]

Príspevok Vozí pomoc na Ukrajinu: Okrem potravín si tamojší ľudia vážia aj čas, ktorý im venujeme je zobrazený ako prvý na Slovenská katolícka charita.

]]>
https://www.charita.sk/vozi-pomoc-na-ukrajinu-okrem-potravin-si-tamojsi-ludia-vazia-aj-cas-ktory-im-venujeme/feed/ 0
Zdravotná sestra či učiteľka – aj také sú sny detí z Hondurasu https://www.charita.sk/zdravotna-sestra-ci-ucitelka-aj-take-su-sny-deti-z-hondurasu/ https://www.charita.sk/zdravotna-sestra-ci-ucitelka-aj-take-su-sny-deti-z-hondurasu/#respond Thu, 29 Feb 2024 14:50:02 +0000 https://www.charita.sk/?p=17598 Zdravotná sestra či učiteľka – aj také sú sny detí z Hondurasu
Slovenská katolícka charita

„Vzdelanie slúži na zlepšenie života druhých a na to, aby ste svoju […]

Príspevok Zdravotná sestra či učiteľka – aj také sú sny detí z Hondurasu je zobrazený ako prvý na Slovenská katolícka charita.

]]>
https://www.charita.sk/zdravotna-sestra-ci-ucitelka-aj-take-su-sny-deti-z-hondurasu/feed/ 0
Odídenkyňa Svitlana: Zo Slovenska mám Ukrajinu najbližšie https://www.charita.sk/odidenkyna-svitlana-zo-slovenska-mam-ukrajinu-najblizsie/ https://www.charita.sk/odidenkyna-svitlana-zo-slovenska-mam-ukrajinu-najblizsie/#respond Wed, 28 Feb 2024 11:43:07 +0000 https://www.charita.sk/?p=17582 Odídenkyňa Svitlana: Zo Slovenska mám Ukrajinu najbližšie
Slovenská katolícka charita

Keď vchádzame do Centra podpory v Poprade, v miestnosti sa mieša ukrajinský jazyk so […]

Príspevok Odídenkyňa Svitlana: Zo Slovenska mám Ukrajinu najbližšie je zobrazený ako prvý na Slovenská katolícka charita.

]]>
https://www.charita.sk/odidenkyna-svitlana-zo-slovenska-mam-ukrajinu-najblizsie/feed/ 0