Ako na finančnú gramotnosť? To vám ukáže Deň peňazí | Slovenská katolícka charita


Ako na finančnú gramotnosť? To vám ukáže Deň peňazí

pridal: Monika Domeniková | dátum: 7. novembra 2023 | kategória: Aktuality

Už po štvrtýkrát organizuje Národná banka Slovenska špeciálne vzdelávacie podujatie Deň peňazí. Tento rok sa do podujatia zapája aj Slovenská katolícka charita spolu s ďalšími partnermi a spolupracujúcimi organizáciami.

Pozývame vás na popoludnie s ukážkami finančného vzdelávania 5peňazí. Podujatie obohatia aj podnetné diskusie a prezentácia projektov, ktoré realizuje Národná banka Slovenska.

Dozviete sa, ako sú na tom naši žiaci s finančnou gramotnosťou, ale tiež o skúsenostiach mladých ľudí. Zástupcovia viacerých organizácií budú hľadať odpoveď na otázku, čo očakávajú žiaci a rodičia od modernej školy. Spoločne budeme hľadať odpoveď na otázku, ako von z generačnej chudoby a hovoriť budeme aj o skúsenostiach Slovenskej katolíckej charity. Diskutovať sa bude aj o tom, ako preniesť dobré projekty mimovládok do verejných politík. Celý program si môžete pozrieť na: Deň peňazí 2023 – 5penazi.sk.

Vstup na podujatie je voľný a nie je potrebná registrácia vopred. Na prezentácie a panelové diskusie so začiatkom o 14.00 a 16.00 prosíme o predbežnú registráciu na tomto odkaze.