Prečítajte si rozhovor so sr. Bohdanou o obchodovaní s ľuďmi | Slovenská katolícka charita

Prečítajte si rozhovor so sr. Bohdanou o obchodovaní s ľuďmi

pridal: wp-dev | dátum: 23. mája 2012 | kategória: Aktuality

Sestra Bohdana: “Potvrdili sa mi slová Evanjelia, že mýtnici a prostitútky nás predídu do Božieho Kráľovstva.”

Obchodovanie s ľuďmi je po obchode so zbraňami a drogami tretím najvýnosnejším biznisom organizovaného zločinu. Čítajte viac v článku Prešovského večerníka TU

Divadelná hra Vtáčatko

„ Nestačilo však ani poriadne roztiahnuť krídla a už muselo odísť tam, odkiaľ sa z ľudí ešte nikto nevrátil.“

Slovenská katolícka charita upozorňuje na divadelnú hru Vtáčatko – o dramatickom príbehu dievčaťa, ktorú uniesli obchodníci s ľuďmi. Hra je ôsmou premiérou Divadelného štúdia na Hlavnej, ktoré pôsobí pri Parku kultúry a oddychu v Prešove. Autorom a režisérom hry je Vlado Šmihula, autorom hudby je Bernard Herstek. Divadlo hru pripravilo v spolupráci s občianskym združením Magis.

Hra Vtáčatko je o našej súčasnosti, o našom svete, o našom ľudskom údele. Ponúka hlboký a dojímavý príbeh, ktorému nechýba katarzia.

Hru Vtáčatko si môžu diváci pozrieť vo štvrtok 24. mája 2012 o 19.h. v Čiernom orli PKO v Prešove. V predpredaji stojí vstupenka 2 €, v deň predstavenia 2.50 €.

Viac informácií v dokumente.