Deti v Centre Nepoškvrneného Srdca Panny Márie navštívil biskup Sabino Ocan Odoki | Slovenská katolícka charita

pridal: wp-dev | dátum: 11. apríla 2013 | kategória: Aktuality

BRATISLAVA/UNNA. 11. apríla 2013 – Centrum Nepoškvrneného Srdca Panny Márie navštívil biskup diecézy Arua Sabino Ocan Odoki. „Otec biskup birmoval niekoľko dní v okolí, prišiel nás navštíviť a pozdraviť deti, keďže ich doteraz nevidel. Dal im svoje požehnanie a povedal, že po krste sa stali Božími deťmi,“ povedala Mariana Ištoňová, ktorá momentálne pôsobí v Ugande.

Biskup Odoki je partnerom Slovenskej katolíckej charity v Ugande a podporovateľom Centrum Nepoškvrneného Srdca Panny Márie. „Rozpráva o nás aj v iných krajoch Ugandy. S deťmi si dokonca zaspieval a teší sa ako budú napredovať po duchovnej stránke,“ uviedla Mariana Ištoňová.

„Ďakujem vám, že ste sem neprišli robiť biznis, ale deliť sa s nami o Božiu lásku, starať sa o naše deti a našu lepšiu budúcnosť. Ďakujem dobrým ľuďom na Slovensku, ktorí pomáhajú chudobným obyvateľom našej krajiny,“ povedal pri otvorení centra biskup Odoki.

Pozrite si video zo stretnutia detí s biskupom.