Diecézna Charita Rožňava spustila nový web | Slovenská katolícka charita

Diecézna Charita Rožňava spustila nový web

pridal: wp-dev | dátum: 2. augusta 2017 | kategória: Aktuality

Začiatkom mesiaca august spustila Diecézna Charita Rožňava (DCH RV) svoju novú webovú stránku. V jej obsahu nájdete informácie o jednotlivých strediskách charity na území Rožňavskej diecézy, o službách pre starých a chorých, pre ľudí bez domova, aktuality či návod ako postupovať, ak potrebujete pomoc vy alebo vaši známi.

“V súčasnej dobe väčšina organizácií aj jednotlivcov preferuje digitálnu komunikáciu. Keďže sa snažíme budovať modernú a efektívnu organizáciu, nemôžeme tento trend opomenúť,” uviedla pri tejto príležitosti riaditeľka DCH RV Andrea Janická Rudnayová.

„Chceme byť prítomní tam, kde sú prítomní naši podporovatelia, partnerské organizácie ale aj klienti. Náš potencionálny klient, resp. rodinný príslušník, ktorý hľadá službu potrebnú pre svojho príbuzného je najčastejšie človek zamestnaný s množstvom povinností. Internet mu umožňuje ponuku služieb pozrieť v pohodlí domova, stiahnuť potrebné formuláre aj dohodnúť návštevu. Okrem toho sa široká verejnosť môže oboznamovať s aktuálnym dianím a projektami, ktoré realizujeme a ako hospodárime s prostriedkami alebo darmi, ktoré sme dostali. Veríme, že prinesie množstvo pozitívnej spätnej väzby, napríklad rozvoj dobrovoľníckeho programu alebo fundraisingu,” doplnila Andrea Janická Rudnayová.

Viac si môžete prečítať priamo na adrese: www.charitaroznava.sk