POVODNE: Zbierka materiálnych darov pozastavená! | Slovenská katolícka charita

POVODNE: Zbierka materiálnych darov pozastavená!

pridal: wp-dev | dátum: 12. júla 2010 | kategória: Aktuality

Vážení darcovia, zber akýchkoľvek spotrebičov alebo zariadenia do domácnosti je z kapacitných dôvodov pozastavený. Nízkoprahová nocľaháreň Depaul na Ivánskej ceste, ktorá slúžila ako provizórny sklad pre zaplavené oblasti, odteraz neprijíma vecné dary. Ďakujeme za porozumenie.

Až do konca júla môžete posielať darcovské sms v tvare DMS POVODNE na číslo 877. Cena DMS je 1 euro v sieťach všetkých mobilných operátorov. Prispieť sa dá aj na špeciálny účet 4008058424/7500 variabilný symbol 170, názov účtu Slovenská katolícka charita.

V letnom období plánujeme sprevádzkovať sklad Solidarity v MČ Petržalka. Nakoľko boli tieto priestory v zanedbanom stave, podarilo sa nám zatiaľ spriechodniť vchod a schody, vypratať neporiadok, ktorý odviezol veľký kontajner a vymeniť okná. Pred spustením skladu nás ešte čaká namontovať mreže, obnoviť prívody vody a elektriny, zasadrovať a vymaľovať steny, upratovať a poumývať. Viac informácií ako aj o termíne otvorenia sa dozviete na webe.

Ak by sa našli ochotní dobrovoľníci, ktorí majú v lete čas aktívne sa zapojiť do nejakej aktivity, ohláste sa nám, aby sme sa podrobnejšie dohodli. Kontakt: 02/5443 1506 alebo info@charita.sk